STAREA DE BOALA

Featured

    Ceva ce nu ti-ai dori niciodata , dar cu care te poti intalni oricand , daca nu ai facut-o deja pana acum. Inainte de a da vina pe: mostenirea genetica, copilaria nefericita,apa contaminata, aerul poluat, alimentatia nesigura, familia neintelegatoare, locul de munca neadecvat si stressul vietii cotidiene ar trebui sa-ti pui trei intrebari la care sa raspunzi cu maxima sinceritate.

  1. Este importanta cu adevarat starea ta de sanatate ?
  2. Consideri ca faci ceva in fiecare zi pentru aceasta ?
  3. Cat timp din cele 24 ore esti dispus sa investesti in propria sanatate ?

     Aceasta presupune o schimbare a modului de viata cu renuntarea la unele activitati consumatoare de timp in favoarea altora cu adevarat benefice sanatatii.   

     Daca la prima intrebare raspunsul este spontan si previzibil, la celelalte  doua ar trebui sa meditezi mai mult. Nu de altceva, dar sa te minti singur ar fi cel mai penibil lucru  pe care l-ai putea face pentru a-ti sabota propria existenta.   Daca investitia se rezuma la ” sub o ora/zi ” , probabil ca nu mai este nevoie sa pierzi timpul citind in continuare informatiile urmatoare si poti sa-ti traiesti in continuare viata ca pana acum. Si nu uita sa mai treci pe aici cand lucrurile se vor complica, pana nu este prea tarziu.

      Daca insa, sanatatea ta conteaza, te invit sa citesti cu atentie informatiile acestui site si sa vizionezi filmele respective, in fiecare zi,   timp de o luna, dupa care iti recomand sa folosesti cel mai eficient tratament  pe care il cunosc :

    N E W     S T A R T

Acesta previne, trateaza si amelioreaza orice boala, la orice varsta, este ieftin , accesibil oricui ,  nu are contraindicatii si efecte adverse. Administrarea se face individualizat,  progresiv , timp indelungat , rezultatele sunt verificate iar succesul este garantat.  Singura conditie: sa-ti faci timp pentru el. Pentru informatii suplimentare si sfaturi practice nu ezita sa ma contactezi :

email : marcelmarius@yahoo.com

sau la cabinet , in Alexandria , cu programare la tel: 0730420207

Important !   Lipsa de informare este cea mai frecventa cauza de esec. Informeaza-te din mai multe surse, analizeaza si decide !                    Sanatatea ta depinde numai de tine.    Succes !

VREAU SA FIU SANATOS, DAR NU POT…

VREAU , DAR NU POT (dubla minciuna , scuza cea mai frecventa pentru esec)
Pentru a putea , trebuie sa incerci
Pentru a incerca trebuie sa stii cum sa faci , deci sa te informezi
Pentru a te informa trebuie sa-ti faci timp
Pentru a-ti face timp trebuie sa renunti la alte activitati mai putin importante.             Sigur vei gasi asa ceva in cele 8 ore de odihna activa zilnica.                               (Regula celor 3 de 8  :  8 ore activitate / 8 ore odihna activa / 8 ore somn)
Odata bine informat , trebuie sa iei o decizie care depinde numai de tine.
Creierul poate fi convins usor sa te asculte : perseverenta (picatura chinezeasca) , autosugestie, autohipnoza.
Corpul nu se poate opune deciziei creierului.
Nimeni si nimic nu te poate impiedica sa-ti atingi obiectivul si sa devii liber.
Nepasarea e cel mai mare dusman.
NU VREAU, DAR POT – acesta este cel mai dureros adevar.                                   DACA VREI, POTI  – acesta este adevarul pe care trebuie sa-l descoperi